Fierbinte
(0 Recenzii)

10buc Flori Acrilice Standuri 30*20*60cm pentru Decor Nunta

5 127.31lei 7 652.69lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere

Lumina plictisitoare decoratiuni de nunta, ziua de nastere florale, decoratiuni de partid, și desert decoratiuni de masă și impresiona invitatii dumneavoastra cu decoratiuni fabuloase - trebuie doar să utilizați nostru de cristal-ca suport pentru flori.Atunci când razele soarelui să strălucească pe bază de acril suport de flori, tot stand pare să fi dat viata, stralucitoare, cu o strălucire moale.Tinerii căsătoriți pot plasa elementele lor preferate aici și să stea transforma intr-un martor de amintirile lor.

Caracteristici Cheie

Material de înaltă calitate: de înaltă calitate, material acrilic, este robust, rezistent la rugină și anti-îmbătrânire , asigurând o durată lungă de viață.

Stabilitate mare: îngroșat panou (cu 0,17 inci) și solid post (0.75 inch), cu șurub de fixare asigură o structură solidă și o puternică capacitate portantă de 17,6-19.8 kg, permițându-vă pentru a decora cu pace a mintii.

DIY Distractiv : puteți să-l decora cu flori, plante verzi, nunta tul , baloane, lumini decorative , etc. pentru a crea un fundal unic.Acest lucru nu numai ca va dezvolta creativitatea și abilitățile de artizanat, dar, de asemenea, culege DIY distracție și un sentiment de implinire.

Usor de instalat&Demontați: trebuie doar să șurub posturi și panouri în loc de a finaliza instalarea.De asemenea, acesta poate fi demontat de la voi pentru transportul în siguranță și economie de spațiu.

Mare Transparență : Extrem de transmitere a luminii acrilic va obține un cristal-ca să strălucească atunci când sunt expuse la lumina soarelui sau la lumina, oferindu-nunta sau petrecerea ta scena un aspect curat, elegant și atractiv.

Ușor De Curățat : suprafață netedă și plană suprafață acrilice îl face ușor de curățat.Puteți șterge cu ușurință departe petele cu o cârpă umedă.

Transport în condiții de siguranță: Fiecare accesoriu este aplicat cu un strat protector transparent pentru a proteja suprafata acrilice de a fi zgâriat în tranzit.Vă rugăm să-l rupe înainte de instalare.

Designul inteligent : 10 bucati pot fi plasate simetric ca floral cale-funcții de conducere și de a crea un stil unic.

Detalii

Margine netedă: fin lustruit marginile dau o notă bună în timp ce prevenirea accidentale zgârieturi pentru a îmbunătăți siguranța de utilizare.

Extinsă Panouri: Cele două extinsă panouri (7.87*11.81 în) oferă nu numai o gamă largă platformă pentru decoratiuni, dar, de asemenea, face mai sigur și mai stabil în loc.

Cerere

Este foarte potrivit pentru nunti, petreceri, aniversari, botezuri, pista cizme și alte evenimente importante decoratiuni.În plus, acesta poate fi plasat în camere de zi, dormitoare, hoteluri, cafenele, baruri și alte de zi cu zi acasă decoratiuni.

Caietul de sarcini

D e: Acril

Culoare: Clar

Forma: Patrat

Stil: Morden

Numar de Bucati: 10

Adunarea Cerință: Da

Tip De Element: Masă Suport Pentru Flori

Singur Suport portante Capacitate: 8-9kg/17.6-19.8 kg

Singur Produs Dimensiune: 20*30*60cm/7.87*11.81*23.62 inch

Singur Post Lungime: 59.2 cm/23.3 inch

Singur Panou Grosime: 4.29 mm/0.17 inch

Singur Post Grosime: 19mm/0.75 inch

Pachet Dimensiuni: 69*26*18cm/27*10*7inch

Greutate brută: 14.25 kg/31.4 lbs

Greutate netă: 13.45 kg/29.7 kg

Pachetul Inclus

10* Suporturi De Flori

Șuruburi Necesare pentru Instalare

Note

1. Vă rog să observați că toate decorațiunile prezentate în imagini nu sunt incluse în pachet.

2. Din cauza comoditatea de transport maritim, putem livra stand demontat.Vă rugăm să fiți siguri că este foarte ușor de instalat.

3. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare cauzate de fotografiere lumină și 1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare, și asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

  • Singur Panou Grosime: 4.29 mm/0.17 inch
  • Singur Post Grosime: 19mm/0.75 inch
  • Singur Post Lungime: 59.2 cm/23.3 inch
  • Singură dimensiune produs: 20*30*60cm/7.87*11.81*23.62 inch
  • Greutate netă: 13.45 kg/29.7 kg
  • Material: Acril
  • Stand singur Capacității portante: 8-9kg/17.6-19.8 kg
  • Culoare: Clar
  • Origine: China Continentală
  • Stil: Morden
  • Tip De Element: Masa suport pentru flori
  • Numărul de bucăți: 10
  • Adunarea Cerință: Da
  • Forma: Pătrat

Recenzii