Fierbinte
(0 Recenzii)

Uz Casnic De Mici Dimensiuni Perie Care Circulă Apă De Spălare Ou Mașină De 220 V

5 436.87lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Produs Parametru

Putere (W): 550W

Tensiune (V): 220V

Numărul de Model: XDJ-01

Capacitate : 2300pcs/h

Dimensiune:602*400*600 mm

Descriere Produs

1. Acest model este un nou tip de actualizat ou mașină de spălat, folosind profesional personalizat de înaltă calitate, perii de nylon, care nu are caderea parului, durată lungă de viață și efect de curatare bun.

2. Corpul mașinii este fabricat din oțel inoxidabil, rezistent la coroziune, acid-alcalin-rezistente, ușor de curățat, stabilitate buna, durabil.

3. Motorul adoptă pur bază de cupru cu motor, cu mare putere, funcționarea stabilă și durabilitate.

Informații De Transport Maritim

1.dacă alegeți "vânzător de Metoda de transport"ne va ajuta pentru a aranja transportul pe mare și să livreze la cel mai apropiat port!- Dacă CFR de mare, asta înseamnă că, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile de unul singur.- Dacă CFR de mare, este nevoie de aproximativ 10~60 de zile pentru a ajunge, în diferite țări, cu diferite timp de livrare.Dacă vrei să știi exact de timp, vă rugăm să contactați vânzătorul.irislee - Dacă chooseCFR de mare, dar țara se află în interior, trebuie să transbordeze pe timpul transportului, uneori, trebuie să faci vămuire la transbordare in portul

2, Dacă alegeți " De Aer ", ne va ajuta pentru a aranja transportul cu avionul și să livreze la cel mai apropiat aeroport!după sosirea la aeroport , cumpărătorul trebuie să plătească impozit pentru a face vămuire și ridica bunurile de unul singur.- Dacă de transport maritim de aer, nu există nici un număr de urmărire, dar au cailor respiratorii număr factură (notă de plată este emis de compania de transport maritim, este de transport maritim dovada)- Dacă de transport maritim de aer, este nevoie de aproximativ 4~10 zile pentru a ajunge, în diferite țări, cu diferite timp de livrare.Dacă vrei să știi exact de timp, vă rugăm să contactați vânzătorul.irislee

3.-Dacă alegeți "Expres "ne va ajuta pentru a aranja transportul de expres internațional (cum ar fi DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) și livra direct la adresa ta (ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!Dacă livrarea de către exprima, dupa ce a ajuns , cumpărătorul trebuie doar să plătească taxa și de a ajuta compania de transport maritim de-a face vamale clearance-ul este ok。(ZEYU)(LIVEAO)

Vă rugăm să rețineți :

1. Dacă produsul este actualizat, va vom trimite cele mai recente stil.Aspectul se poate schimba, dar parametrii și funcțiile rămân neschimbate.

2. Dacă procesul de producție de produse mecanice necesită sudare.Nu va fi ușoară urme de sudura la punctul de sudură.Acest lucru este normal, nu un defect.Dacă vă deranjează, vă rugăm să plasați comanda cu atenție.sau contactați vânzătorul pentru a verifica imagine detaliată.

3. Toate masina de mărimea și greutatea măsurată prin mâinile noastre,poate avea unele abatere,vă rugăm să nu minți

  • Numărul De Model: XDJ-01
  • Tensiune (V): 220V
  • Putere (W): 550w
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: LIVEAO
  • Capacitate: 2300pcs/h
  • Dimensiune: 602*400*600mm
  • Origine: China Continentală

Recenzii