Fierbinte
(0 Recenzii)

Sunet de înaltă fidelitate, Calitate, Interfață Bluetooth Adaptor Muzica Aux Module Cu Microfon Suport A2DP Juca Pentru Honda Odyssey

844.53lei 1 206.44lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

de brand nou și de înaltă calitate

Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

Multimedia auto Bluetooth (Bluetooth) conector BTA BTA Bluetooth suporta hands-free de a răspunde la telefon (se poate răspunde / închide telefonul prin masina original audio gazdă și butoane de pe volan), suporta A2DP Bluetooth redare a muzicii (prin auto originale audio gazdă, volan controlul selecție Cântec / fast forward / rewind / pauză, și suport pentru mai multe dispozitive Bluetooth)

Plug and play: Folosi auto originale audio gazdă disc cutie de interfață pentru a instala în loc, simplu și rapid, și să se integreze perfect cu masina original.

Suport HFP Bluetooth hands-free de asteptare: puteți controla funcționarea răspunde / închide telefonul prin masina original audio gazdă și butoanele de pe volan.

Suport A2DP Bluetooth music player: dispozitiv Bluetooth audio poate fi ușor de jucat prin masina original audio

Bluetooth AVRCP tehnologia de control: puteți folosi car audio gazdă (sau volan) pentru a controla selecția cântec / fast forward / rewind / pauză, ușor și în condiții de siguranță de control.

Sunet de înaltă fidelitate, calitatea: Bluetooth gazdă este de ieșire audio auto printr-o conexiune cu fir, eliminând orice interferențe și pierdere de calitate a sunetului, iar calitatea sunetului este comparabil cu CD.

Poți Introduce acest element la spate radio meci de pe telefon sau pad la modulul bluetooth și alege Aux de la radio, atunci puteți utiliza telefonul pentru a reda muzica prin difuzoare auto.

de asemenea, puteți folosi doar aux în funcție de palid muzica

Caietul de sarcini:

Material: Plastic ABS

Lungime: 150 cm(Aprox.)

Alimentare: 12V DC masina

Răspuns în frecvență: 20Hz la 20kHz, ± 2dB

Putere: ≤ 5W

Distorsiuni: 0.01%

Raportul semnal-Zgomot: 95dB

Temperatura de lucru: -35C-85C

Conținutul Pachetului:

1* Modul Bluetooth Radio Stereo Aux Cablu Adaptor w/ Microfon

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Nume De Brand: SWM
  • Origine: China Continentală

Recenzii