Fierbinte
(0 Recenzii)

Ușor De Asamblat Și de întreținere Reduse în aer liber Camping Gonflabile Scaun Reglabil Copertina Gonflabila Camping Pliabil verde

104.43lei 174.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Robust Și Durabil: Făcut de rezistentă la rupere 40D Nylon TPU material și hard-purtarea 420D Nylon jos, acest scaun poate rezista la orice tip de teren s-ar putea întâlni.R valoarea este 3. O+, care poate bloca în mod eficient umezeala și de a face să vă simțiți mai confortabil în timpul de călătorie.

Nu necesita Instalare: Acest scaun este foarte ușor de instalat - doar umfla și du-te!Când aveți nevoie pentru a împacheta bagajele, scaunul poate fi rulată într-o dimensiune compactă de 60*10*10 cm, o greutate de numai 0,9 kg, care este lumină și ușor de transportat.

Design unic: Nostru pernă de aer scaun pliant adoptă un unic 6CM margine largă de design, susținut de fibra de sticla, iar banda de legatura sudate este uniform subliniat, iar cea maximă capacitate de încărcare este de 150 kg.

Design de noutate: nu Ai nevoie de o pompa de aer pentru a se umfla!Pur și simplu apăsați în jos sau pas pe picior pentru a umfla rapid mat.Trebuie doar să apăsați inflației supapa pentru 30 de secunde și 8 cm grosime pernă.

Multi-unghi de ajustare: reglabil centura de talie vă permite să personalizați nivelul de înclinare și de a folosi ca un pad de dormit pentru o scurtă odihnă.Nostru cu amortizor pneumatic de Pliere Scaunul este conceput cu o tija convenabil sac de depozitare și este completarea perfectă pentru următoarea dvs. excursie de pescuit.

Caietul de sarcini:

Culoare: verde, albastru, verde mare

Material: 40% nylon+420% rezistent la uzura nailon

Notă:

Ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar fi o mica eroare din cauza la diferite mână de măsurare.

Pachetul Include:

Pernă de aer scaun * 1bucată

  • Origine: China Continentală

Recenzii