Fierbinte
(0 Recenzii)

Din Oțel inoxidabil, Masina de inghetata Prajita Mașină de Iaurt Pan DIY de uz Casnic Iaurt Gheață Prajit Placa

106.43lei 152.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Ice Cream Maker include tot ce este necesar pentru a face delicioase de înghețată de casă, congela iaurt, sorbet de fructe, înghețată, înghețată de role și alte înghețe deserturi în câteva minute.Fii creativ cu topping-uri!

Inghetata Role Filtru vine cu un puternic lichidul de răcire trebuie să fie complet îngheață la 0 ° c pentru mai mult de 12 ore înainte de utilizare.

Scoate inghetata de Frig Placa de Îngheț Zonă, și se toarnă în jurul valorii de 5 fl oz amestecat ingredientele pe de congelare rapidă suprafață tigaie, așteptați 5 minute, apoi lingura și se rotește până când înghețata este format.Utilizați racleta pentru a crea frumoase, delicioase laminate inghetata.Adauga fructe, nuci, bombonele sau ciocolata chips-uri; înghețată pan este perfect pentru copii sau o noapte de distracție în.

Aparatul poate face inghetata de 3 ori în timp ce de fiecare dată lua de Îngheț Zonă.Se pot face aproximativ 15 fl oz înghețată în total.Suficient pentru 3 Copii sau 2 Adulți pentru a partaja.

Unplugged, Mână-lavabil, Mare cadou pentru copii

Culoare: Alb

Material: otel inoxidabil

Conținutul Pachetului:

1 x prajit tava de gheață

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Capacitate: 500ml
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Origine: China Continentală
  • Putere (W): 5w

Recenzii