Fierbinte
(0 Recenzii)

Oboi, Saxofon, Clarinet Comun Gât Plută Muzicale Instrumente de suflat Accesorii 3/10buc 8.1*1.1*0.2 cm 6*4*0.2 cm

190.40lei 312.12lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Material: Pluta

Potrivit Pentru: Saxofon.Clarinet Gât Comun

Dimensiune: Aprox. 60 * 40 * 2mm / 2.4 * 1.6 * 0.08 inch

Dimensiune: Aprox. 81 * 11 * 2 mm / 3.2 * 0.4 * 0.08 inch

Pachetul Include:

3pcs Saxofon Plută SAU 3 / 10 buc Clarinet Plută(trimite în funcție de alegerea ta)

Despre produs

[ High Quality], de înaltă calitate, plută, durabile, moi si usoare.cu sine puternic adeziv lipicios pe spate,sunt moi la atingere, nu este ușor de a sparge.Naturale de rasinoase este bine texturate, care este inodor, iar suprafata este Anti-alunecare.

[ Bună Flexibilitate ] Cu o bună flexibilitate, de etanșare, zgomot rezistență, rezistență la abraziune.Perfect pentru înlocuirea purtat și non-funcționarea Saxofon /clarinet tampoane,Fiecare tampoane pot fi construite astfel încât să asigure sigilii strans

[ Auto-Adeziv ], Cu capacitatea excelenta de a comprima.Puteți desena sau scrie pe plăci de plută.Adăugați propriile idei.A crea un unic de artă de meșteșug.Grosimea poate, de asemenea, se suprapun.Fiecare placă de plută pot fi lipite la sine.

[ Practic și Convenabil ] Convenabil de a înlocui pe cea veche.De asemenea, puteți tăia cu ușurință forma dorită.Mărimea potrivită vă permite să puneți-l pe o varietate de elemente.

Adeziv de lipire metoda:

Curățați interfață. (A pus dopul la fierbere cana de apa.De aburi cu aer cald, astfel încât elasticitatea va fi mai bine.Nu este ușor de a sparge.) Dopul este tăiat cu un mic conice, și conice trebuie să fie tăiate de la început.Taie sumă bună, se aplică lipici să se usuce pentru un timp, apoi stick-l în jos puțin câte puțin, lipici-l și fixați-l cu o funie de mai mult de 12 ore.Încercați să-l dacă este strans, apoi nisip cu șmirghel, se pisa-l la dreapta, și în cele din urmă se aplică plută pastă

Notificare:

Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual

  • Numărul De Model: N0701VP1349
  • Origine: China Continentală

Recenzii