Fierbinte
(0 Recenzii)

Cat Prosop Moale Super-Absorbant Din Microfibra Prosop De Bucatarie Tacamuri De Curățare Perete Montate Prosop De Bucătărie Și Baie Consumabile

44.85lei 89.70lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Puncte:

1、Agățat Gaura Design: Cat de Mână Prosopul agățat gaura pe partea din spate, care poate fi agățată pe cârlig pentru a preveni-l de la care se încadrează; burta unei pisici este moale.Atunci când ștergeți-vă mâinile sau fața, îți dă sentimentul real de a atinge burta de pisica.

2、Material Moale: Cat Prosop este realizat de 85% poliester si 15% nylon, moale si confortabil, cu o puternică absorbție de apă; cu cat capul este fabricat din materiale speciale și pot fi păstrate în poziție verticală, când este suspendat.

3、Pisica Drăguț Prosop: Pisica Amuzant Prosoape de utilizare realiste culori și modele pentru a decora bucătărie și baie, cald, casa ta, și sunt potrivite pentru mână și curățarea feței.

4、Versatil Utilizare: Pisoi Prosop este potrivit pentru bai (spălarea mâinilor și a feței de spălat) și chiuvete (mâinile uscate, etc.).Este o alegere satisfăcătoare pentru multe familii și este foarte practic.

5、Mare Cadou: Pisoi Prosop este potrivit pentru sărbători inaugurare a unei case, nunti, sau Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, cadouri de ziua de nastere.Iubitorii de pisici vor simți surprins și fericit atunci când le primesc.

Caracteristici:

1. Partea din spate este echipat cu un agățat gaură, care poate fi agățată pe cârlig pentru a preveni căderea.Stomacul unei pisici este moale.Atunci când ștergeți-vă mâinile sau fața, acesta vă oferă un sentiment real de a atinge burta cat

3. Acesta este fabricat din 85% poliester si 15% nylon.La cathead este fabricat din materiale speciale, care pot menține în poziție verticală atunci când agățat.Este o moale și confortabil de înaltă calitate tesatura cu o puternică absorbție de apă.Potrivit pentru ștergerea mâinilor și fețele

3. Potrivit pentru bai (spălarea mâinilor și a feței de spălat) și chiuvete (mâinile uscate, etc.).

Caietul de sarcini:

Material: 85% Poliester, 15% Nylon

Stil: Portocaliu Pisica Neagră, Pisica, Vaca, Pisica, Pisica Carapace De Broască Țestoasă, Pisica Bengal

Dimensiuni: 18în timp, 5in larg

Lista De Ambalare:

Cat Prosop*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Setați Tipul: No
  • Stil: Dunga
  • Technics: Țesute
  • Origine: China Continentală
  • model: TIPĂRITE
  • Numărul De Model: Cat Prosop
  • Material: Poliester / Bumbac

Recenzii