Fierbinte
(0 Recenzii)

5Pcs Ina219 Bidirecțional de Curent continuu de Putere Senzor Atingeți Modul Diy 3V-5V Iic I2C de Monitorizare a Puterii Modulului Senzorului

34.17lei 92.35lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

5Pcs Ina219 Bidirecțional de Curent continuu de Putere Senzor Atingeți Modul Diy 3V-5V Iic I2C de Monitorizare a Puterii Modulului Senzorului

1. Etalonare calibrator poate citi direct curentul în amperi și puterea în wați.

2. Un total de 128 de eșantionare încercările pot fi făcute pentru a realiza filtrarea într-un mediu zgomotos.

3. La interfata I2C are o setare expirare, care poate evita complet autobuz de blocare, și poate oferi, de asemenea, un modul de mare viteză pentru a satisface cerințele de comunicare de până la 3.4 MHz.

4. Toate caracteristicile de INA219 sprijin versiune de software.

5. Utilizați o singură sursă de alimentare, tensiunea sa de funcționare este între +3.0 + 5.5 V.

1. INA219 module este un zero drift, bidirecțional de curent / putere monitorizare circuit integrat (IC) cu interfata I2C, care întărește și mai mult TI de economisire a energiei produse electronice tabără.

2. INA219 a fost întotdeauna în industria cu cea mai mare precizie și cea mai mică dimensiune, care poate monitoriza nu numai căderea de tensiune pe rezistor de șunt, dar, de asemenea, sens șunt tensiune, și, în același timp, se calculează de alimentare.

3. Aparatul este ambalat în SOT23, care poate oferi un mic, soluție corectă pentru digital senzorul de curent de servere, notebook-uri, surse de alimentare, de gestionare a bateriei, și de automobile și echipamente de telecomunicații.

4. INA219 poate atinge un maxim de eroare precizie de 1% în intervalul de temperatură de la-40C la + 85C, cu o schimbare maximă de 100 uV.De înaltă precizie din acest produs, combinate cu avantajele de 12-biți rezoluție poate ajuta clienții să îmbunătățească căderea de tensiune pe rezistor de șunt dispozitive, care pot reduce sol consumul de energie și consumul de energie și de a salva spațiu de bord.Dispozitivul poate sentiment de autobuz de tensiune de la 0 V la + 26V.

culoare:albastru + negru + verde

Material:ABS + componente electronice

dimensiune:25.4x22.5mm

Conținutul Pachetului:

5 x senzor de Temperatură și umiditate module

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii