Fierbinte
(0 Recenzii)

1 buc de sex Masculin Barbati de Golf Mănuși Rezistente la Uzură Mănuși de Golf Oamenii stângaci jucător de Golf Universale Accesorii de Golf

32.31lei 46.15lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Performanta superioara din piele degetul mare și palma patch-uri îmbunătăți simt în principalele zone de presiune.Acești Bărbați Mănuși de Golf sunt concepute pentru a crește frecarea și de a îmbunătăți aderența.Puteți efectua mai bine cu plasă de design.Ochiurilor de plasă moale pe degetele îmbunătățește respirabilitate, confort si flexibilitate.De sex Masculin de blana de Miel, Mănuși de Golf, nu este ușor să transpire atunci când porți.

Caietul de sarcini:

Nume: Mănuși De Golf

Material: piele de miel material, palma cu non-alunecare de particule

Culoare: alb și negru

Aplicație: bărbați

Caracteristici: sport mână design palma anti-alunecare de proiectare de particule

Lista De Ambalare:

Mâna stângă Mănușă de Golf x 1

Notă:

1. Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea articol poate varia ușor de la o imagine.

2. Vă rugăm să permită o ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Aderență îmbunătățită】performanță Superioară, îmbunătățit simt în principalele zone de presiune, de palmier cu silicon anti-alunecare particule concepute pentru a crește frecarea și de a îmbunătăți aderența.

2.【Se intinde Liber】manusile se potrivesc mai bine, în întindere de mână mai liber, moale simt și o prindere fermă.Mâna Stângă Mănuși de Golf sunt selectate de înaltă tesatura stretch.

3.【Ochiurilor de Plasă respirabil】plasă Moale pe degetele îmbunătățește respirabilitate, confort si flexibilitate.De sex Masculin de blana de Miel, Mănuși de Golf, nu este ușor să transpire atunci când purtați, permițându-vă pentru a efectua mai bine.

4.【La îndemână să Poarte】etanșeitatea acest lucru de Lungă Durată, Durabil Manusa de Golf pentru Barbati este ușor să se adapteze.Acest mâna stângă mănușă de golf este usor de purtat, permițându-vă să se bucure de sport fericit.

5.【Cadou potrivit】Un ideal cadou pentru familia și prietenii.Un mare cadou pentru barbati, un stângaci mănușă.Acest Non Alunecare Manusa de Golf este un cadou perfect pentru amatorii de golf.

  • Numărul De Model: mâna stângă de golf, mănuși pentru bărbați
  • Origine: China Continentală
  • Material: PU
  • Aplicabile Oameni: BĂRBAȚI
  • CN: Guangdong

Tag-uri: manusa de golf purta

Recenzii