Fierbinte
(0 Recenzii)

Masina Polish Auto Zgârieturi Inserați Codul Remover Portabil Și Rezistent La Apă Auto Scratch Remover Pentru Vehicule Autoturisme Rulote Camioane Suv-Uri

25.83lei 51.66lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Restaurare masinii dumneavoastra stralucire si frumusete cu acest ușor de utilizat pasta de lustruit.Se poate elimina zgârieturi ușoare și petele de pe masina ta e vopsea.Aplica doar o cantitate mica la masina si buff cu o cârpă moale.Masina ta va arata ca nou în câteva minute.Această pastă de lustruit este sigur pentru toate mașină de culori si finisaje.De asemenea, protejeaza-ti masina de la daune suplimentare.

Caietul de sarcini:

Nume: auto zero, pastă de lustruit

dimensiuni:

60ml: aproximativ 13,5*5.4 cm/5.3*2.1 inch

100ml: 17*5.5 cm/6.69*2.1 inch

greutate:

60ml:75g

100ml:100g

Lista De Ambalare:

Masina zero pastă de lustruit*1, burete*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Curățenie: mașina Noastră de îndepărtare a petelor foloseste tehnologie de slefuire pentru a se descompun rapid petele dificile, cum ar fi ulei de film, filigran, și excremente de pasăre, permițându-le să fie complet eliminate fără lustruire.

2.În condiții de siguranță pentru Utilizare: formula usoara a masinii de îndepărtare a petelor poate scapa de petele dificile fără a deteriora sticla de vehicul.Sigur de a utiliza, și de protecție a mediului.

3.Rezistența la Apă: auto zero, pastă de lustruit face sticlă nouă și după spălare, și în același timp formează un strat protector, cu margele de picaturi de apa, impermeabil, impermeabil, rezistent la umezeală și praf.

4.Ușor de a lucra cu: clatiti rupt nisip și praf de pe suprafața de sticlă cu apă, apoi utilizați un burete umed pentru a aplica auto zero pastă de lustruit, ștergeți-l înainte și înapoi în mod egal, clătiți cu apă și uscați-l cu un prosop.

5.Diverse Aplicatii: automobile, baie, si geam poate fi lustruit pentru a elimina zgârieturi.Ambele sunt comune și ieftine.E un dar minunat, de asemenea.

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Masina Scratch Remover
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Caracteristici Speciale: Masina De Lustruit Cu Ceara
  • Articol Greutate: 75g
  • Element De Volum: 60 ml și 100 ml

Recenzii