Fierbinte
(0 Recenzii)

HOT-8 Pack Germinare Ecran Capace, Capac din Oțel Inoxidabil Ecran Pentru 86Mm Regulat Mouth Jar(Inel Nu sunt Incluse)

41.91lei 49.32lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[Germinare Set]: Varza de creștere kit.Un set de 8, din oțel inoxidabil, potrivit pentru toate 86mm largă split de acoperire inele..Nici un borcan de sticlă, fără inel din otel inoxidabil.

[Condiții de SIGURANȚĂ și fără MIROS]: Germinare Capace se face de siguranță din oțel inoxidabil, care elimină orice șansă de rugina, si nu se va deforma și de a emite miros, chiar dacă este fiert si sterilizat.Numai cel mai autentic gust de muguri de fasole este plecat.

[Versitle Utilizare]: Multifuncțional germinare capace vă va permite să crească o mare varietate de germeni.Să aveți opțiuni pentru a germina mai mare de germeni, cum ar fi muguri de fasole si varza de broccoli și chiar mici varza.

[Stil de Viață sănătos]: perfect pentru casa si bucatarie de producție ecologică germina fasole.Experiență distractiv de plantare prin germinare capac, gusta o varietate de produse proaspete, delicioase și hrănitoare muguri de fasole.

Culoare:argint

Material:otel Inoxidabil

Dimensiuni:82 x 3mm

Conținutul Pachetului:

8 x Germinare Ecran Capace

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii