Fierbinte
(1 Recenzii)

Sticlă de Locuințe Capacul din Spate Pentru Huawei Mate 20 Pro 20Pro Înlocuire Baterie Capac Spate Usa Cazul Pieselor Cu Lentile Cu Autocolant

121.17lei 133.15lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Sticlă de Locuințe Capacul din Spate Pentru Huawei Mate 20 Pro 20Pro Înlocuire Baterie Capac Spate Usa Cazul Pieselor Cu Lentile Cu Autocolant

Notificare:

1. Suntem specializati in vanzarea de ecrane de telefon mobil și telefon mobil cazuri, și să sprijine furnizarea de 5pcs, 10buc, 20buc, 50Pcs într-o singură

pachet.Dacă aveți nevoie, puteți să ne contactați și vă vom oferi suport la un preț preferențial.

2. Toate produsele noastre vor fi testate și inspectate înainte de expediere pentru a asigura 100% funcționării normale a fiecărui produs.Dacă ați primit produsul, dar se poate folosi după testare, vă rugăm să nu vă faceți griji, și să ne contactați imediat, vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.

Detalii Produs :

1).Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de navă.

2).Ambalare: Toate Piese de Schimb Telefon Mobil Ambalate în saci anti-static cu cutie de spumă pentru a asigura siguranța.

3).Gama de produse: Gama Larga de piese de Schimb pentru telefoane mobile disponibile, cea Mai buna Calitate cel Mai bun preț.

4).Produs condiție: În stoc pentru a asigura promp livrare.

5).Insista face:Vom împărtăși și de a actualiza cu cele mai recente informații pentru piese de schimb telefon mobil

6).Pciture Show: Ia fotografie De Moblie Telefon , Show autenticitate produs

Produs Caracteristici:

- Pentru Huawei Mate 20 20 Pro Capacul Bateriei

--Sticlă

- Cu Adeziv Autocolant

- Cu Logo-Ul

- Cu Lentile

După vânzarea:

1. Dacă nu există nici o problemă atunci când vei primi bunuri , vă rugăm să nu se deschide disputa , contactați-ne imediat.Noi vă va ajuta să rezolve problema .

2. Ca uausl , ( Cursuri-calificare-acreditate.ro Standard de Transport maritim ) timpul de livrare este de 16-35 zile lucrătoare .Dacă vine cu circumstanțele speciale ( Sarbatori , ajustarea politicii vamale , zonă de la distanță și așa mai departe ) , va fi amânată .

3. Protecția de timp este de 60 de zile ( câteva țară este de 90 de zile ) în Cursuri-calificare-acreditate.ro .Dacă protecția în timp este pe cale să se încheie și nu de a primi bunuri , vă rugăm să contactați cu mine , există trei modalități prin care pot ajuta: - o.Prelungirea timpului de protecție .b.Retrimiteți lucrarea de bunuri .c.restituire bani .

  • Numărul De Model: Pentru Huawei Mate 20
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: eoopee
  • Material: sticla
  • Compatibil Marca: huawei

Recenzii

Anonim 2023-08-29

Totul este bine primit in 7 zile în Franța