Fierbinte
(0 Recenzii)

Portabil masina de spalat, Masina de Spalat rufe pentru Uz Casnic, Portabile, mașină de Spălat 3.0 Cu. Ft. cu 6 Cicluri, Capac Transparent si cu LED-uri de Afișare

15 724.77lei 19 655.94lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

26.5 KG.DE RUFE PE SARCINĂ—se Spală până la 26,5 kg.de rufe pe sarcină cu acest superioară cel mai bun portabil mașină de spălat.Nostru portabil mașina de spălat haine (23.7" x 24.8" x 39.4") are 6 ciclu de selecții, Normal, Greu, Delicat, Rapid, Voluminoase, și de Spin Numai.Chiar potrivite pentru haine pentru copii, scutece, și lenjerie.

IMPRESIONANT FUNCȚIONALITATE—Cu noua ta masina de spalat (99.2 lbs.) ai 3 nivelul apei alegeri pentru mici, mijlocii, mari și sarcini precum Fierbinte, Cald, Rece și setările de temperatură.Puteți chiar să selectați Pornire cu Întârziere de până la 24 de ore.

CADĂ din OȚEL INOXIDABIL— Aceasta 3.0 cu.ft.portabil masina de spalat dispune de un suport durabil, rugina si coroziune-rezistent din oțel inoxidabil, cadă cu încărcare de top transparent liniștită, aproape de capac.Vezi hainele curățate în timp real cu restante rotor spălat!

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE—Există o mulțime întâmplă cu noastre uimitoare mașină de spălat, inclusiv auto dezechilibru de detectare a asigura rufele este curățat la performanțe de vârf precum și oprire automată caracteristici de siguranță și de blocare pentru copii, protectie.

PROIECTAT PENTRU MOBILITATE— Acest fantastic portabil masina de spalat haine pot fi transportate dintr-o cameră datorită a două role, două mânere laterale, și o nivelare reglabil picior.De asemenea, incluse cu compact masina de spalat este un rapid conectați adaptorul de alimentare cu apă furtunului și furtunul de evacuare.

  • Tensiune (V): 6V
  • Putere (W): 100W
  • Tip Încărcare: Încărcare Frontală
  • Program De Spălare: Spălare de mână
  • Evaluare A Eficienței Energetice: Clasa 1
  • Nume De Brand: Nici unul
  • Origine: China Continentală
  • Masina De Spalat Rufe Tip: Mini Masina De Spalat

Recenzii