Fierbinte
(0 Recenzii)

Pantofi De Curățare Pen Portabile De Pantofi Strălucire Reparații Pen Livrările De Curățare Ușoare Agent De Curățare De Lungă Durată Pentru Adidasi

15.94lei 31.93lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Pantofi Pata Remover Pen - Ține-ți adidași fără pată la îndemână cu acest stilou care elimină petele de pe colțuri și detalii.Doar se aplică, șterge, și repetați pașii dacă este necesar.Economie de spațiu și portabil, este perfect pentru multe ocazii.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Pantofi Curate Pen

Produs Material: ABS

Produs Dimensiune: 13.3 CM/5.24 ÎN (aprox.)

Greutate produs: 25G (aprox.)

Lista De Ambalare:

1 * Pantof Curat Pen

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pata-Free și Pantofi Colorate: Acest pantof pentru îndepărtarea petelor de pix are un surfactant rășină care face pantofi impermeabil și rezistent.Nu mai petele sau murdaria de pe pantofi.Pen-ul are, de asemenea, o funcție puternic care restabilește culoarea originală de pantofi.Se poate ajunge la fiecare colț și de detaliu de pantofi.

2.Ingrijire pantofi: Acest stilou va ajuta să eliminați petele de pe pantofii tăi cu ușurință.Ai nevoie doar pentru a curăța și usca pantofii prima.Apoi se agită stiloul și se aplică pe pantof uniform.Aer uscat pantofi după repetarea pașii, dacă este necesar.Acest stilou va păstra pantofi curate.

3.Economie de spațiu de Design: Mici și ușoare pen - ușor de transportat și depozitat.Gata cu dezordinea din dulapul tau - design care economiseste spatiu.Purtați-l cu tine oriunde te duci - gata de utilizare.

4.Lumina Adidași: Acest stilou este de adidași și poate face pantofii sa arate ca nou.Se poate curăța pantofi și elimina urme și pete.Acesta poate, de asemenea, lumina alb pantofi și le face să strălucească.

5.Portabile de Pantofi de Îngrijire: Acest stilou este un instrument la îndemână pentru păstrarea pantofi curat și strălucitor în călătoriile tale.Acesta poate fi folosit pe cele mai multe materiale de pantofi și este ideal pentru ambele bărbați și femei.Îl puteți folosi pentru diverse ocazii, de la călătorii de afaceri la iesiri.

  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • funcția: Curățare

Recenzii