Fierbinte
(0 Recenzii)

Noi DIY Vopsea de Perete de Perete Vopsea de Reparații Puternic Murdărie Graffiti Acoperi Vopsea Consumabile Role Mici Perie Graffiti Acoperi Perete Renovare

3.17lei 6.39lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Puncte:

1、[ Gratuit DIY cu Opțional 7 Culori ] Mici de Rulare Perie de Perete Vopsea Latex este atent dezvoltat în șapte culori pentru a satisface mai bine nevoile, să practice DIY pereți, de a face casa noastră și viața mai colorat.

2、[ se Usuce Rapid cu Material Inodor ] Perete Vopsea de Reparații este fabricat din materiale eco-friendly și nu are miros și scăzut conținut de formaldehidă, non-dăunătoare pentru corpurile oamenilor, rapid să se usuce în termen de 3-4h fără colorare mâini sau pe haine.

3、[ o Acoperire Puternică Putere ] Perete Uscat de Reparații Inserați codul este puternic pentru a elimina anunțuri, murdari de urme de pantofi, și copii obraznici graffiti pe pereți, periaj murdăria cu apă curată, dând înapoi o curat și ordonat perete pentru tine.

4、[ Design Atent ] Role Mici de Perete Vopsea Latex este conceput cu role perie și vopsea într-o singură, lăsând urme pe perete după utilizat, portabil și ușor pentru construcții în aer liber.

5、[ Ușor de Utilizat ] Graffiti Vopsea de Perete este convenabil de a folosi și în primul rând elimină praf, grăsime, și pierde substanțele din perete, laminate pe perete după stoarcere vopsea latex, și practic pentru cea de-a doua folosi de curățare și uscare.

Caracteristici:

1. Șapte culori se poate realiza aleatoriu de BRICOLAJ și de a lua un perete colorat.

2. Perete de Acoperire Vopsea este rapid să se usuce și să nu-și păstreze mâinile și hainele.

3. Puternic acoperire pot elimina anunțurile, graffiti, și urmele de pantofi de pe perete.

4. Role și vopsea într-un design poate fi convenabil pentru construcții în aer liber.

5. Ușor de utilizat și doar vopsea și rola pe perete.

Caietul de sarcini:

Denumire produs: Vopsea de Perete DIY

Conținut Net: aproximativ 100g

Dimensiune: 12*4*2 cm/4.71*1.57*0.78 inch

Lista De Ambalare:

Perete Vopsea de Reparații *1buc

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Origine: China Continentală

Recenzii