Fierbinte
(0 Recenzii)

Din Lemn Scaun Pas Pentru Noptiera Portabil Scaun Interioară În Aer Liber Mobilitate Pas Scaun Pentru Bucatarie, Baie Si Dormitor

555.39lei 1 110.78lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Nostru pas scaun utilizează masiv natural din lemn de paulownia material.Este rezistent la apa, dar nu sunt concepute pentru spații umede.Acesta poate fi folosit ca un cadou pentru sotia ta, prietena, părinți, bunici, sau oricine altcineva în viața ta care are nevoie de înălțime.

Caietul de sarcini:

Material: Paulownia

Dimensiune: 25x18x7.1cm/9.8 x 7.1 x 2.8 în

Lista De Ambalare:

Instrument*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Destul de mare: dimensiunea noastră scaun pas este 25x18x7.1cm/9.8 x 7.1 x 2.8 cm.Este suficient de mare pentru a vă ajuta să introduceți un pat mare sau sprijin pentru a ajunge la o mai mare masa.

2.Ușor de Curățat: pas scaunul este acoperit cu lac, astfel încât exteriorul este netedă și ușor de curățat cu săpun.Ca urmare a utilizării de naturale masiv de paulownia din lemn, material, este rezistent la apa, dar nu sunt concepute pentru spații umede.

3.Înălțimea de Ajutorul Nostru pas scaun poate oferi înălțime de ajutor pentru tine.Acesta poate fi folosit ca o bucătărie pas scaun, pat, taburet pentru adult paturi mari, sau pas scaune, care poate ajunge la dulapuri înalte.De asemenea, puteți folosi ca un mare taburet în camera de zi, sau un drăguț taburet sub birou la locul de muncă.Este o parte de exercitii de zi cu zi.

4.Larg de Aplicare: pasul Nostru scaun este un cadou perfect pentru sotia, iubita, părinții, bunicii, sau oricine altcineva în viața ta care are nevoie de înălțime.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un frumos taburet sub o masă.Acesta este utilizat pe scară largă.

5.Mare Calitate și Servicii: nu Aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la calitatea produselor noastre, scopul nostru este de a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate și servicii excelente.

  • Tip: Furnir
  • Origine: China Continentală

Recenzii