Fierbinte
(0 Recenzii)

Capac de protecție Pentru NS Comutator Caz Shell Consola Anti-toamna la Șocuri Caz de Protecție cu 7 Cărți de Joc Sloturi de Stocare

56.18lei 80.23lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Capac de protecție Pentru NS Comutator Caz Shell Consola Anti-toamna la Șocuri Caz de Protecție cu 7 Cărți de Joc Sloturi de Stocare

Caracteristici:

1.Comutator caz de Protecție este conceput pentru ns comutator.Comutator capac cu șoc-absorbant TPU flexibil și anti-scratch material PC, protejeaza consola de lovituri de zi cu zi, picături, cazaturi, zgarieturi, praf si amprente.Cauciucul din jurul cazului pentru Nintendo Comutator capacul este ferm, dar flexibil, suficient pentru a pune comuta fără probleme.

2.Cea mai bună parte a acestui Comutator de protecție caz este ergonomic de prindere, se face o mult mai confortabilă experiență de joc, pentru că acest comutator capac de protecție de prindere este plin de degete, mai ales că este foarte prietenos pentru mâini mari.Cucui textura material de prindere caz este sweat-proof și non-alunecare.

3.Comutator caz cu 7 card de joc sloturi de stocare, care este convenabil pentru a transporta în plus jocuri.Puteți schimba cărți de joc liber trebuie sa iau aparatul. 3 suport reglabil unghiuri poate oferi cele mai potrivite poziție atunci când vizionați clipuri video sau să se joace cu prietenii.

4.Comutator caz acoperire cu decupaje precise, astfel încât toate funcțiile de Comutare sunt accesibile fără interferențe.Puteți încărca consola și introduceți căști fără îndepărtarea dispozitivului.

5.Comutator caz acoperire pentru ns Comutator poate lua cu ușurință joycons și console .Protectorul caz se potrivește aproape 99% comuta transporta caz.

  • Compatibil Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Nume De Brand: FARAJIAJ
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo

Recenzii