Fierbinte
(0 Recenzii)

Portabil, Cuptor, Mașină de 12V Alimente Calde Personal Portabil Mini-Cuptor Electric Incalzite Cutie de Prânz pentru Mese de Reîncălzire & Găti Alimente Crude

122.56lei 144.20lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

【Pe-The-Go Mini cu Microunde】- Acest personal cuptor portabil este perfect pentru încălzirea pregătit mese și de gătit mâncăruri sănătoase.Doar alege dumneavoastră preferat proaspete sau preparate în avans și să-l oriunde.O alegere excelentă pentru sofer, curier, călător de afaceri, sau de pe site-ul de echipă de lucru.Notă: pentru o experiență mai bună, este recomandat să NU-l folosească pe 24V camion, dar numai pe auto 12V.Conectați-l la priza de 24V pentru mult timp poate cauza supraîncălzirea.

【Monitorizare Necesare】- Echipat cu control automat al temperaturii, acest cuptor cu microunde portabil nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzire.Uniform bucătari sau reîncălzită alimente proaspete sau congelate fără ardere sau uscare alimente.Doar păstrează aroma originală și de nutriție din alimente.

【Reîncălzire & Cook】- Acest Mini Cuptor nu numai pot reincalzi rămas, dar, de asemenea, poate găti alimente crude.Este un aragaz lent, nu există cadrane sau cronometre, se încălzește cele mai multe mese în aproximativ 1 oră (mese congelate dura mai mult), dar puteți lua oriunde.

【3 Moduri de a Purta】 - Acest multifuncțional alimente mai cald portabile pot fi efectuate în 3ways: prins în mâinile tale; funcționează ca o geantă de umăr sau agățat pe curele de rucsac.Puteți mesajele text de pe telefonul dvs. în timp ce transporta-l la birou, chiar și în metrou!

【Produs Atenția】 -Aceasta masina cu microunde nevoie pentru a utiliza PLAT și REZISTENTE la CĂLDURĂ containere de dimensiuni de până la 9"W x 6.75"L x 3.5"H sau mai puțin.promit, de asemenea, va fi responsabil pentru toți clienții noștri și fiecare comanda, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări despre mâncare cald.

  • Nume De Brand: Nici unul
  • Origine: China Continentală

Recenzii