Fierbinte
(0 Recenzii)

cu 2 Sertare din Lemn, Rustic Lemn, Rafturi, Raft de cărți Gratuite în Picioare Raft de Depozitare pentru Dormitor, Camera de zi, Birou Acasă, Ru

2 914.66lei 3 785.25lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Spațiu de Stocare mare - Acest compact raft vine cu 12 compartimente de depozitare si 2 sertare de depozitare din lemn, care oferă o mulțime de spațiu de stocare pentru necesitățile dumneavoastră.Rafturi deschise design vă permite să accesați cu ușurință elemente.

Robust și de Proiectare în condiții de Siguranță - Aceasta carte raft organizator este decent robust.Dacă aveți copii sau animale de companie, anti-colaps accesorii pot preveni care se încadrează.Mai mult, non-alunecare pad preveni podeaua de a fi zgâriat și de a crește stabilitatea.Fiecare dintre rafturi deschise poate suporta până la 25 lbs.

Design unic - O construcție deschisă arată off geometrice rafturi stabilite într-un model asimetric pentru un aspect dinamic, care\\'s potrivit pentru a deține cărți, fotografii, și chiar plante.Este o mare decor acasă, care pot fi utilizate ca rafturi, display , raft de depozitare, care este potrivit pentru orice cameră.

Stabil și de Încredere de Materii Prime - a Făcut de medie densitate de particule bord, robust, durabil, și anti-zgariat.Materiile prime îndeplinesc EPA NUMELE Titlul VI-a și Carb de Certificare.Oferă un seif și un mediu de viață sănătos.

Usor de Asamblat - industriale, rafturi dotate cu toate accesoriile și instrucțiuni detaliate.Este destul de ușor de a pune împreună singur, fără nici un ajutor.

  • Origine: China Continentală

Recenzii