Fierbinte
(0 Recenzii)

3/5/8PCS Modul Releu de Control de la Distanță de Lucru Cu Alexa Google Casa Tuya Switch-uri Zigbee 3.0 2 Banda Smart Switch Smart Home

1 140.10lei 2 072.93lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

3/5/8PCS Modul Releu de Control de la Distanță de Lucru Cu Alexa Google Casa Tuya Switch-uri Zigbee 3.0 2 Banda Smart Switch Smart Home

Descriere:

Aceasta este o Zigbee modulul inteligent comutator care trebuie să fie utilizate sub Zigbee gateway hub conectat cu Zigebee protocol.

1.Acest smart Tuya ZigBee 3.0 modulul este proiectat cu ZigBee 3.0 protocol special, compatibil cu Tuya ZigBee hub(de asemenea, Smartthings、PH*ILI*ES H*UE ECHO PLUS acceptate) pentru a realiza întregul hidraulic de casa ta,o schimbare buna pentru instabilă la internet Wi-Fi gratuit.

2.ZigBee 3.0 protocol cu mini design de costume pentru comutator de perete cutie ,și cu ușurință-l în perete comutator de comutator tradiționale fără orice influențe pe stil de decorare pentru a face inteligent,oferind dispozitive de mare putere de pe/off inteligent makeover și de a converti aproape orice produse compatibile cu cele inteligente;comutator tradiționale și acest modul inteligent poate lucra independent, fără interferențe. (Vă rugăm să confirmați dacă mărimea produsului meciuri propria casetă de comutare înainte de a cumpăra)

3.Permite hands-free voce și fără fir de control de la distanță;suport Amazon Alexa de Start Google Yandex control vocal și de Viață Inteligentă și Tuya Aplicație de control de pe telefoanele inteligente cu ZigBee 3.0 hub necesare și conectat.

4.Având în vedere starea de rețea instabil sau nu de rețea,ZigBee 3.0 switch module este de fapt o neînlocuit trebuie să se combine cu ZigBee gateway pentru a forma un LAN din casă,NU MAI vă faceți GRIJI despre și de rețea slab,obține cu ușurință de control prin intermediul dispozitivelor conectate, atâta timp cât nu este stabil ZigBee semnal;Permite mai multe dispozitive conectate prin ZigBee decât WiFi protocol;Smartthings acceptate pentru acest ZigBee modul comutator special.

5.Nou adăugat butonul de resetare de pe comutatorul modulului de mai simpla metoda de resetare decât înainte;să Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu Smart Viață și Tuya Aplicație; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort.

1. Acest produs adoptă PC coajă de plastic, care este puternic si rezistent la uzura, ignifug, rezistent la presiune, de economisire a energiei și durabil.

2. Class1 proiectare protectie, built-in IC cip de control, anti-scurt-circuit, anti-supratensiune, anti-suprasarcină, peste temperatura de protecție.

3. Utilizarea de PFC înaltă eficiență factori, de înaltă eficiență și de economisire a energiei, de putere mare rată de utilizare, nu de poluare la rețea

4. Modul de ieșire: curent de ieșire constant, performanță bună.

5. Intrare și de ieșire firele trebuie să utilizați de cauciuc, cabluri, care sunt rezistente la temperaturi ridicate și scăzute și nu sunt ușor de varsta.

6. Deschide circuitul de protecție: atunci când terminalul de ieșire este deschisă, fără a încărca.Normal intrare la intrare.Produsul nu va fi deteriorat.

7. Scurt-circuit de protecție: în Cazul în care terminalul de ieșire este anormal, producția poli pozitive și negative sunt scurt-circuitat.Acest produs va activa scurt-circuit de protecție funcția și nu va provoca daune permanente din cauza acestei anomalii.

8. Protecție la suprasarcină: Acest produs are un curent constant de design, și de ieșire curent de sarcina va rămâne constantă în gama de design.Atunci când sarcina de ieșire depășește gama de design, produsul ente

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 110V - 240V/AC

Putere de iesire: 600W (300W/canal)

Eficiența de lucru: 85%

Curent Constant precizie: 5%

Factor de putere: >0.95

Produs dimensiune: 48*50*21mm

Ambalare cutie: 60*55*30mm

Produs greutate: 67g

Pachetul Inclus:

1 * Smart Switch Modul Releu

1 * manual de instrucțiuni

Note:

Avertismente

1. Aceasta este o Zigbee modulul inteligent comutator care trebuie să fie utilizate sub Zigbee gateway hub conectat cu Zigebee protocol.

2. Instalarea trebuie să fie efectuată de către un electrician calificat, în conformitate cu reglementările locale.

3. Păstrați aparatul la îndemâna copiilor și departe de apă, umed sau mediu cald.

4. Instalați aparatul departe de puternic semnal souroes, cum ar fi cuptor cu microunde owen, care poate provoca o întrerupere de semnal rezultat din funcționarea anormală a devica.

  • Metoda de comunicare: Zigbee
  • Nume De Brand: Vwinget
  • Caietul de sarcini: CN Plug
  • Origine: China Continentală
  • Suport: Dropshipping
  • Camera Echipat: No
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Compatibilitate: Altele
  • Numărul De Model: -
  • Zigbee gateway: Este necesar

Recenzii